KOCAELİ / İZMİT - İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

ARAPÇA ETKİNLİK YARIŞMALARI METİN CANLANDIRMADA KOCAELİ 1.Sİ OLDUK

Okulumuz Evliya Çelebi Kız AİHL 7. Arapça Etkinlik Yarışmalarına damgasını vurdu.

Okulumuz Evliya Çelebi Kız AİHL 7. Arapça Etkinlik Yarışmalarında Ortaokullar arasında 2 birincilik, İhl´ler arasında da 1 birincilik alarak bu yılki yarışmalara damgasını vurdu.

9 Nisan 2016 tarihinde yapılan yarışmalarda Metin Canlandırma dalında 11-A sınıfı öğrencimiz Merve Sümeyye BOSTANCI büyük bir beğeni ile izlenen metin canlandırma sunumu sonucunda 99,50 puan alarak 1. olarak Kocaeli´yi Bölge yarışmalarında temsil etme hakkını kazandı.

Şiir okuma yarışmasında ise okulumuzu 10-D sınıfından Kader AKIN temsil etti. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin başarılarına katkıda bulunan öğretmen ve idarecilerimizi tebrik eder, başarılarının devam etmesini dileriz.

Yayın: 10.04.2016 - Güncelleme: 11.05.2022 10:16 - Görüntülenme: 1496