T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / İZMİT - İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024

Nis

12.sınıf öğrencilerine rehber öğretmenimiz Fatma ÇAKIR , sınav kaygısı ve öğrencilerin motivasyonuna yönelik sınıf sınıf seminer verdi.

Mrt

Milli Savunma Üniversitesi Aday Belirleme Sınavı...

Şbt

Din Öğretimi, Hedef LGS-YKS projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail EKİZ başkanlığında, il rehberlik ve okul koordinatörleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 11. ve 12.sınıf öğrencileri ile Emirgan korusu, İstinye boğaz sahili, Boğaziçi üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi  ziyaretleri gerçekleştirdik.Dönüşte de Çamlıca Camisini  görme fırsatı bulduk. 

Şbt

2 Şuba- 4 Şubat tarihleri arasında İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip lisesi 12.sınıf  öğrencileri ve öğretmenleri Nagihan Öztürk, Özlem Bulut, Hatice Kırtay, Nurhayat Okutkan eşliğinde   YKS KIŞ KAMPINI   gerçekleştirildi.Hem deneme sınavları çözüp hem de eğlenceli aktivitelerle öğrencilerinin motivasyonlarının artırılması hedeflendi.

Şbt

2023-2024 İzmit Evliya Çelebi Kız AİHL Hedef 2024 Üniversite Hazırlık programı Eylem Planı

Ock

12. SINIF ARA TATİL KOÇLUK ÇALIŞMASI

Kas

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU TARAFINDAN  ALINAN KARARLAR DOĞRULTUSUNDA   VELİLERİMİZLE SINAV SÜRECİ KONUSUNDA HEM BİLGİLENDİRME HEM DE MOTİVASYON SEMİNERİ YAPILDI.

Kas

Kariyer planlama sürecinde olan 12.sınıf öğrencilerimizin hem dersine giren öğretmenlerimiz ve hem de destekleme ve yetiştirme kurslarında görevli öğretmenlerimizle bilgilendirme ve değerlendime toplantısı yapılmıştır. Yıl içinde uygulanacak eylem planı için okul müdürümüz Hakan SARICA başkanlığında toplantı düzenlenmiştir.

Kas

Okulumla Kazanıyorum...

Kas

YKS Deneme takvimimiz...

Kas

YKS Akademik Takip Komisyonumuz.

Kas

Hedef 2024 YKS Öğrenci Danışmanlığı Listemiz...

Kas

Kas