KOCAELİ / İZMİT - İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okulumuzda yapmış olduğumuz kermesimizden kareler.

Ekm

Okulumuzun 6/C sınıfı ile Bilişim Teknolojileri dersinde block tabanlı kodlama programı (Scratch) ile oyun yaparak hem oynadık hem eğlendik.

Ekm

7. Sınıf öğrencilerimiz ile Teknoloji ve Tasarım dersi atık malzemelerden kalemlik ve toka sergimizden kareler.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik YKS sistemi bilgilendirme semineri yapıldı.

Ekm

Okulumuzun 6/E sınıfı ile Fen ve Teknoloji dersinde İskelet Modeli etkinliğimizden kareler.

Ekm

Okulumuzun 6/D sınıfı Arapça dersini oyun oynayarak, yaşayarak öğreniyor.

Ekm

Ekim Ayı Değeri Selamlaşma, Sevgi, Saygı ve Hoşgörü. Okulumuzdaki tüm öğrenciler etkinlikte rol aldı.

Ekm

Din Öğretiminden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhterem AKTAŞ okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

13 Ekim İmam Hatip okullarının açılış yıl dönümü programımızdan kareler.

Ekm

Haftasonu 3D Tasarım ve Robotik Kodlama Kursunda öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz etkinliklerden kareler.

Ekm

Psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale ekibi ile senebaşı toplantımızı yaptık.

Ekm

Türkçe dersinde 5. sınıf öğrencilerimiz deyimleri yaparak yaşayarak öğreniyorlar.

Milli Eğitim Bakanımız  Ziya SELÇUK, Dünya Kız Çocukları Günü'nü Kutladı

Ekm

7c Sınıfından bir grup öğrenci kütüphane yararına "1 LİRA 1000 KİTAP" kampanyası kapsamında kukla gösterisi ve şarkı etkinliğinde bulundular.

Ekm

Okulumuzda Barış Pınarı Harekatına destek olmak için Fetih Suresi okundu.