KOCAELİ / İZMİT - İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

Okulumuzun 6/F sınıfı öğrencileri ile yapmış olduğumuz "Güneş ve Ay Tutulması" etkinliğimiz.

Eyl

Oklulumuzun 11/A sınıfı ile merkezi sinir sisteminin en önemli parçası olan beyini inceledik.

Eyl

Okulumuzda yapmış olduğumuz aşure etkinliğimizden kareler...

Eyl

8- D sınıfı ôgrencileri merhaba 8.sinif ! Bize ne getirirsin bilmiyoruz ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız dediler.Huzurlu başarılı ve tatlı bir sene geçmesi niyetiyle pasta kesip bu seneye güzel dileklerini gönderdiler.Öğrencilerimize dönem boyunca başarılar diliyoruz.

Eyl

10 Dil sınıfımızın hazırlamış olduğu İngilizce yararlı kelimelerden oluşan özçekim kelebeğimiz.

Eyl

Okulumuzun kütüphanesi için kitap, kitaplık ve boya temini için kermes düzenledik.

Eyl

Okulumuzun 9. sınıf öğrenci velilerine yönelik yapmış olduğumuz veli toplantısından kareler.

Eyl

5/A sınıfı ile Fen ve Teknoloji dersinde yapmış olduğumuz "Güneşin Katmanları" etkinliğimizden kareler.

Eyl

7/E sınıfı öğrencilerinin Türkçe dersinde yardımlaşma temasındaki verdiği mesajlar alkışlanmaya değerdi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yaparak yaşayarak empati kurarak daha zevkli öğreniyoruz

Eyl

Okulumuzun 9. sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi yapıldı.

Eyl

5/D sınıfı birinci ünitede geçen Countries and Nationalities (Ülkeler ve Milletler) kapsamında bayraklar hazırladılar. Bayraklar tahtaya asıldı ve ülkelerin İngilizce karşılıkları altına yazıldı. Akabinde ülkelerin meşhur yerlerinin görsellerinin yer aldığı kağıtlar öğrencilere dağıtılarak boyama çalışması yapıldı böylece eğlenerek öğrenme gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzun 6/C sınıfı ile yapmış olduğumuz "Yummy Breakfast" ünitesi etkinliğimiz.

Eyl

5. Sınıf velilerimiz ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

Sağlıklı yaşamak adına sporda eşit fırsat, erişim, sağlıklı birey olabilmek için öğrencilerin yaz tatilinde bile spor yapmalarının gönüllülük esasına dayalı teşvikiyle beraber okuldaki derste öğrenmiş oldukları Hentbol branşının daha iyi koşullar ve imkanla spor salonunda öğrenmesi sağlanmıştır. Gençlik Spor İl Müdürlüğünün belirlediği Ağustos ayının son iki haftası – toplamda 6 gün ve 12 saatte Hasan Gemici Spor Salonunda "Hentbolu Salonda Öğreniyorum" projesi yapılmıştır.

Tem

Evliya Çelebi Ortaokul öğrencimiz SENANUR DİNÇER LGS sınavında yüzdelik dilimi 2.95 olmasına rağmen hiçbir fen lisesini yazmadan tek tercih olarak EVLİYA ÇELEBİ  ANADOLU KIZ İMAM HATİP LİSESİNİ TERCİH ETMİŞTİR.